Algemene Voorwaarden

ALGEMEEN

Tarieven staan aangegeven met BTW inclusief. Buffetontbijt is hierbij inbegrepen.

Alle kamers zijn voorzien van douche/wc, airco en/of verwarming. Ook zijn er haardrogers en badlakens voor het zwembad. Gratis wifi. Parkeren vooraan bij aankomst is gratis en veilig.

5 Avonden per week kan u mee aanschuiven aan het 3-gangen diner. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met culinaire wensen/noden, maar graag willen wij minstens 72h op voorhand (1 week als uw aankomst valt tijdens het weekend) op de hoogte zijn van uw intoleranties en/of allergieën. Als u ons niet op de hoogte brengt kunnen wij spijtig genoeg op de dag zelf niet meer aan uw wensen voldoen, maar zal uw reservering wél normaal aangerekend worden. Vanaf 2022 is het spijtig genoeg niet meer mogelijk om rekening te houden met lactose of allium intoleranties.

 

GRATIS NACHTEN:

Voorwaarden voor speciale aanbiedingen: cash afrekenen van uw volledige rekening (dus inclusief bar en restaurant). Indien u (deels) wil betalen met credit card, overschrijving, … is dat mogelijk maar vervalt de deal. 7=6 geldig van 30 Maart tot 1 November 2023, 4=3 geldig tot 29 Maart en vanaf 1 November 2023 tot eind Maart 2024. Enkel geldig bij betaling van de volledige kamerprijs, bij andere reducties, reserveringen op commissiebasis, etc. vervallen deze aanbiedingen.

Speciale zomeraanbieding geldig van 01 Juli tot 31 Augustus (deze aanbieding is niet zichtbaar op de Tarieven pagina) kan u aanvragen via het online formulier. Als voorwaarden gelden dat de volledige rekening (inclusief bar en restaurant) cash wordt afgerekend. Bovendien geldt er voor iedere persoon in uw groep verplicht half pension.

Voor wie zich niet wil vastpinnen op half pension kunnen we de 7=6 aanbieding aanbevelen. Deze deal geldt niet als u een verminderde kamerprijs of reservering op commissiebasis heeft.

U vindt verdere informatie in verband met speciale aanbiedingen op onze tarieven pagina.

Heeft u nog vragen of wil u in groep komen, contacteer ons voor een prijsofferte op maat.

 

DE DETAILS VAN UW CREDIT CARD

Een geldige credit card is vereist voor het aanmaken van uw reservering. De vervaldatum moet later zijn dan de laatste dag van uw boeking. Wij rekenen niks op voorhand aan, maar gebruiken uw kaart ter garantie van uw aankomst. Bij annulering/no show binnen de termijn zoals hieronder aangegeven, zal het overeenstemmende bedrag via uw kaart aangerekend worden. Wij kunnen bij annulering spijtig genoeg geen uitzonderingen maken. Indien u moet annuleren en wij kunnen de kamer opnieuw verhuren, dan maken wij het bedrag dat we kunnen recupereren (minus commissies of andere bankkosten) terug aan u over en contacteren u daarover persoonlijk.

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Zoals vele kleinere B&Bs moeten wij er vrij strikte annuleringsvoorwaarden aanhouden. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met de manier waarop reserveringen gemaakt worden. Indien u heeft gereserveerd en toch moet afzeggen, dan gelden de volgende condities:

  1. Annulering binnen de 2 maanden voor aankomst: 25% van het verblijf.
  2. Annulering binnen de maand voor aankomst: 50% van het verblijf.
  3. Annulering binnen de 2 weken van aankomst: 100% van het verblijf.

We kunnen spijtig genoeg geen uitzonderingen maken. Waar mogelijk, en onder voorwaarden, kunnen wij annuleringen terugbetalen, indien het ons mogelijk was de kamer opnieuw te verhuren. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we de terugbetaling niet meer doen via uw credit card, maar nemen we direct contact met u op om de beste manier te vinden. Hou rekening dat terugbetalingen kleiner kunnen zijn, wanneer de nieuwe reservering op commissiebasis werd gemaakt, of als er bankkosten aangerekend zijn.

 

REGISTRATIENUMMER

Onderaan elke pagina staat prominent ons registratienummer van de Junta de Andalucía (CR/CO00081). Dit betekent dat wij volledig legaal werken en voldoen aan alle vereisten voor het uitbaten van hotelaccommodatie. Dit is trouwens sinds een aantal jaren bij wet verplicht. Voorzichtig dus op andere sites waar het niet vermeld is. Vaak betekent dit dat deze huizen illegaal gerund worden.