Ruime Kamers

Bed & Breakfast Cortijo La Haza heeft 6 mooie, ruime kamers voor u ter beschikking. Ze werden allemaal ingericht in Andalusische stijl met rustieke elementen en beschikken over alle comfort.

El Septimo Cielo

Een grote familiekamer met eigen opgang (16 treden) en eigen balkon met ongelooflijk mooi uitzicht over de olijfgaarden, de Sierra Nevada en ’s nachts duizenden sterren.

  • Kamer geschikt voor 4 personen
meer details
El Balconcito

Een ruime, gezellige kamer, bereikbaar via een gezamelijke trap, met hoog, aflopend balkenplafond. Deze kamer heeft een eigen balkon, vandaar de naam.

  • Kamer geschikt voor 3 personen
meer details
La Puerta Secreta

Een gezellige kamer, bereikbaar via een gezamenlijke trap, met een hoog, aflopend balkenplafond. Deze kamer had vroeger een geheim deurtje (vandaar de naam) naar de zolder.

  • Kamer geschikt voor 3 personen
meer details
El Granero

Een gezellige kamer met een aflopend balkenplafond. Dit was vroeger de hooizolder (granero) en heeft nu een eigen ingang met trap (10 treden). Zeer comfortabel bed met als sprei een Laura Bassetti Gran Foulard.

  • Kamer geschikt voor 3 personen
meer details
Las Golondrinas

Een gezellige kamer met balkenplafond op de begane grond met eigen ingang. De kamer heeft een buitenzitje voor de deur, vanwaar de nestjes van de La Haza zwaluwen (golondrinas) bewonderd kunnen worden.

  • Kamer geschikt voor 2 personen
meer details
Los Libros

Een ruime, gezellige kamer, bereikbaar via een gezamenlijke trap, met hoog aflopend balkenplafond. De kamer is voorzien van een uitgebreide selectie boeken, vandaar de naam.

  • Kamer geschikt voor 2 personen
meer details